Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kundeservice

 

Forsendelsesdestinationer:


Vi sender både lokalt og globalt.


Leveringstider: 

Lokale ordrer tager 1 hverdag at blive leveret til dig, og vi sender inden for 1-2 hverdage.

Internationale ordrer tager et par arbejdsdage at blive leveret via UPS , DHL , Post Nord, og vi sender inden for 1-2 hverdage afhængigt af din ordre.


Leveringstiden kan variere afhængigt af ordrestørrelse vægt, placering, forsendelsessmetode og andre faktorer. 

Du kan købe flere produkter via kreditkort - MasterCard eller Visa, GooglePay, ApplePay, EAN, pr. faktura, MobilePay eller Dankort.Din 100% tilfredshed er vigtig for os. Vi tilbyder en 30-dages retur- og udvekslingspolitik:


Hvis et produkt bliver beskadiget eller var defekt ved en levering - tilbyder vi 100% refusion.

Timing: vi har en 30-dages Return & Exchange Policy, siden dagen varen blev modtaget.

For at være berettiget til retur skal varer være uåbnede, ubrugte, ubeskadigede og ledsaget af købsbevis.

For retur, bedes du sende en e -mail til info@jmband.dk med emnet 'Retur' og inkludere dit ordrenummer, navn og årsagen til returneringen.

Sælger vil give kunden instruktioner om, hvor han skal sende returnerede varer. Kunder anbefales kraftigt at få bevis på porto, når de returnerer varer for at undgå "tabte pakker" situationer.

Bemærk, at kunderne er ansvarlige for forsendelsesomkostninger for returnerede varer.

Når returneret vare er modtaget og inspiceret, modtager kunden en bekræftelses -e -mail med besked om status for refusionen.

Hvis refusionen er godkendt, vil den blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på kundens kreditkort eller originale betalingsmetode kort tid efter.

Føj blot så mange varer, som du ønsker, til din indkøbskurv, mens du gennemser vores butik. Når du vil fortsætte med ordren  gør det ved at gå til vognen og klikke på "checkout". Følg instruktionerne ved at give os leveringsoplysninger og vælg betalingsmetode for varer - vi sender din pakke inded for 1-2 hverdage.
Internationale skatter kan blive pålagt afhængigt af dit lands skattepolitik.


Told beregnes som en procentdel af varernes toldværdi:


Procentdelen eller satsen varierer afhængigt af varetypen. Du kan kontrollere den told, der er gældende i SKAT.DK-databasen for Danmark og for lande i EU https://www.avalara.com/vatlive/en/vat-rates/european-vat-rates.html.


Toldværdien består af:

prisen betalt for varerne,

forsikringsomkostninger,

forsendelsesomkostningerne.

Vi har armbånd, der er lavet af miljøvenlige materialer. Desuden bruger vi genbrugte materialer til forsendelse. Hvis du leder efter et specifikt produkt, bedes du ringe til os, og vi vil forsøge at besvare spørgsmålet bedst muligt.

Vi støtter kun almennyttige arrangementer, som samler penge ind til velgørende formål. Vi vil gerne have, at vores kunder placerer anmodningen 30 dage før begivenheden starter.
Ja, det er muligt at mix forskellige farver. Vil du have et specifikt design? Skrive os vide det via email.
Ja, der vil være et gebyr hver gang du ændrer farve eller design.


Det afhænger af mængde og design. Normalt producerer vi produkter den dag, vi modtager ordren og sender den dagen efter. For at give dig den nøjagtige dato skal jeg vide, hvilket produkt forespørgslen handler om. Lad mig vide produktet, mængden og antallet af forskellige designs.


For at give dig et tilbud, skal jeg vide, om armbåndene har brug for et design. Fortæl os venligst det ønskede design, hvis det er nødvendigt.


   


Vi har faktisk ikke en skabelon til design, men hvis du sender os logoet, farver osv. Så kan vi lave layoutet til dig, og derefter redigere det, hvis du vil have noget ændret.

Ja, det er muligt. Afgiv venligst en ordre på vores websted, og vi bekræfter dit logo på token.

  Ja, vi laver design på løbende numre, hvis det er nødvendigt. Du kan bestille det direkte fra webstedet eller give os besked om design og beløb via e -mail, og vi er her for at hjælpe dig.En billetrulle indeholder 1000 billetter.